Kunstmarkt Ewijk

Op zondag 24 juni 2018 organiseert de commissie Kunstmarkt Ewijk in samenwerking met de Vrienden van Waelwick van 11.00 tot 17.00 uur de Kunstmarkt te Ewijk.
We streven er naar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien, voor elk wat wils.

Voor elk wat wils

Op 24 juni 2018 organiseert de commissie Kunstmarkt Ewijk in samenwerking met de St. Vrienden van Waelwick de Kunstmarkt te Ewijk.

We streven er weer naar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien o.a. schilderijen, keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, textiele werkvorming etc.

We bieden u dus een gevarieerd aanbod van kunst in een sfeervolle ambiance in de tuin van Waelwick.

Er zullen ongeveer 50 deelnemers aan deze kunstmarkt deelnemen.

Er wordt niet alleen tentoongesteld maar ook verkocht. Toch is het de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk.

Nieuw !!!

Er wordt doorlopend demonstraties gegeven op het midden terrein door Ester Kerkhof met glaskralen en Jan Beckers met Beeldhouwtechnieken.

Op het terras kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes en ‘s middags is er een muzikale opluistering van de band Jazzezz….

De kunstmarkt vindt plaats op de laatste zondag van juni de 24e 2018 van 11:00 – 17:00 uur in de tuin van het Verpleeghuis “Waelwick” Schoolpad 1, 6644 CP Ewijk.

Toegang is gratis.

De opbrengst komt ten goede aan de “St. Vrienden van Waelwick” welke hiervan diverse activiteiten organiseren t.b.v. de bewoners.

Een overzicht van de deelnemers aan de kunstmarkt Ewijk op 24 juni 2018 staan nu op de site.

inschrijfformulier

Informatie

De kraamkosten zijn € 40,— inclusief boven en achterzeil.

Graag maken wij u er op attent dat het bovenzeil door uzelf erop gelegd en afgehaald dient te worden. Mocht dit problemen opleveren, er is altijd hulp aanwezig.

Uw inschrijving dient vergezeld te gaan van 3 foto’s van uw meest recente werk*.

Locatie: In en om de tuinen van het Verpleeghuis “Waelwick” te Ewijk, Schoolpad 1.

Indien u nog vragen heeft over de kunstmarkt, kunt u contact opnemen met:

Wilma Lieskamp via een e-mail

* U kunt maximaal 3 foto’s via het formulier hiernaast uploaden. Alleen .jpg en .png is toegestaan, maximaal 4 Mb per foto.

Website door ideesign+ | Copyright © 2018 – vriendenvanwaelwick.nl | Alle rechten voorbehouden | RSIN/fiscaal nummer ANBI: 806542615