Kunstmarkt Ewijk

Op zondag 24 juni 2018 organiseert de commissie Kunstmarkt Ewijk in samenwerking met de Vrienden van Waelwick van 11.00 tot 17.00 uur de Kunstmarkt te Ewijk.
We streven er naar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien, voor elk wat wils.

Voor elk wat wils

Op 24 juni 2018 organiseert de commissie Kunstmarkt Ewijk in samenwerking met de St. Vrienden van Waelwick de Kunstmarkt te Ewijk.

We streven er weer naar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien o.a. schilderijen, keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, textiele werkvorming etc.

We bieden u dus een gevarieerd aanbod van kunst in een sfeervolle ambiance in de tuin van Waelwick.

Er zullen ongeveer 50 deelnemers aan deze kunstmarkt deelnemen.

Er wordt niet alleen tentoongesteld maar ook verkocht. Toch is het de bedoeling van de kunstenaars vaak om juist het publiek kennis te laten maken met hun werk.

Nieuw !!!

Er wordt doorlopend demonstraties gegeven op het midden terrein door Ester Kerkhof met glaskralen en Jan Beckers met Beeldhouwtechnieken.

Op het terras kunt u genieten van diverse hapjes en drankjes en ‘s middags is er een muzikale opluistering van de band Jazzezz…

De kunstmarkt vindt plaats op de laatste zondag van juni de 24e 2018 van 11:00 – 17:00 uur in de tuin van “Waelwick”, Schoolpad 1, 6644 CP Ewijk.

Toegang is gratis.

De opbrengst komt ten goede aan de “Stichting Vrienden van Waelwick” welke hiervan diverse activiteiten organiseren voor de bewoners van Waelwick.

Een overzicht van deelnemers aan de kunstmarkt Ewijk op 24 juni 2018 staat nu op de site.

Sponsors

De kunstmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door:

   Logo Jeroen Lieskamp

inschrijfformulier

De inschrijving voor 2018 is gesloten.

Website door ideesign+ | Copyright © 2018 – vriendenvanwaelwick.nl | Alle rechten voorbehouden | RSIN/fiscaal nummer ANBI: 806542615